تبیان، دستیار زندگی

لاله های روحانی؛

روحانی شهید مرتضی حسینی‌اشتهاردی

انقلاب که به پیروزی رسید، به عضویت بسیج درآمد و هم‌نوا با لشکریان مخلص خدا در مدرسه عشق، نغمه ایثار و شهادت را سرود و سال ها بعد از پی این سرایش معنوی، در مکتب فنا فی الله ،به عشق حقیقی دست یافت.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
روحانی شهید مرتضی حسینی‌اشتهاردی
آری! این بار اما سخن از روحانی شهید مرتضی حسینی‌اشتهاردی است که در هجدهمین روز از آذرماه سال 1340 در خانواده‌ای مذهبی و متدین در پایتخت متولد شد.

خدمت در سنگر مسجد
وی تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت سپری کرد و همزمان، فعالیتهای مذهبی خود را آغاز کرد و به عضویت هیئت مکتب الرضا(ع) در مسجد رحمتیه تهران درآمد. شهید حسینی قبل از پیروزی انقلاب، با پخش اعلامیه‌های حضرت امام(ره) و شرکت در تظاهرات علیه رژیم ملعون شاهنشاهی، حضوری فعال در جریان نهضت داشت.

در جستجوی کسب معارف آل محمد(ص)
یک سال پس از ظفر یاران خمینی کبیر بر طاغوت زمان، به رهنمود استادش حجت‌الاسلام و المسلمین حاج رضا عقیقی، راهی شهر مقدس قم شد و در مدارس مختلفی از جمله مدرسه مرحوم آیت الله گلپایگانی(ره) به فراگیری علوم دینی،معارف اسلامی، جامع المقدمات و علوم جنبی همت گماشت. پس از مدتی با توجه به رهنمودهای مرحوم حضرت آیت الله نجفی مرعشی و مرحوم علامه طباطبایی به تهران بازگشت تا در کنار درس به تبلیغ و ارشاد نوجوانان بپردازد.

این روحانی مبارز برای حفظ دستاوردهای نظام اسلامی و مبارزه با منافقان کوردل به عضویت بسیج در آمد و مسؤولیت مسجد رحمتیه را به عنوان مبلغ به عهده گرفت.

تشکیل گروه ابوذر برای دفاع  از انقلاب
در سال 1361 برای گذراندن آموزش نظامی به یزد اعزام شد و از آنجا به دهکده مهریز رفت و همراه سایر برادران رزمنده، گروه ابوذر را تشکیل داد.

از فعالیتهای عمده این شهیدوالامقام، می‌توان به تشویق بچه‌های بسیج به نماز جماعت و تشکیل آن در پایگاه، برگزاری مراسم دعای کمیل و توسل و عزاداری در سطح دهکده نام برد. وی پس از پایان آموزش به عنوان مبلغ و رزمنده برای مبارزه با قاچاقچیان به شهرستان های کرمان، ایرانشهر و نیک شهر واقع در استان سیستان و بلوچستان اعزام شد.

حاجی عمران؛ آخرین منزلگاه دنیوی
پس از اتمام مأموریت به تهران بازگشت و پس از مدتی چندین بار به عنوان مبلغ مذهبی و فرمانده گروهان برای نشر فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص)در جبهه‌های جنگ تحمیلی حضور یافت.

سرانجام در آخرین حضور حماسه ساز خویش در دهم مرداد ماه سال 1362 در منطقه عملیاتی مرحله دوم والفجر 2 ـ حاجی عمران ـ به دیدار یار شتافت و پیکر مطهرش در گلزار بهشت زهرا(س)آرام گرفت.

اندکی از وصیت نامه
در بخشی از وصیتنامه این شهید عزیز می‌خوانیم؛ «خدایا تو بودی که راه سعادت را به من نشان دادی و مرا به سوی آن رهنمون شدی و اکنون که برمن منت نهادی و مرا به لقاء رساندی، از تو خواستارم پدر و مادرم را از من راضی و اولیا و انبیاء و دوستانت را از من دلخوش گردانی.»



منبع: خبرگزاری رسمی حوزه