تبیان، دستیار زندگی
د نویسنده توانا و خطیب دانا شیهد حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبد الکریم هاشمی نژاد در بهشهر به دنیا آمدو از14سالگی تحصیل علوم دینی را آغاز كرد و ازمحضر بزرگانی چون آیت الله العظمی بروجردی،آیت الله کوهستانی و حضرت امام خمینی...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

نویسنده توانا و خطیب دانا شیهد حجت‌الاسلام و المسلمین عبد الکریم هاشمی نژاد

نویسنده توانا و خطیب دانا شیهد حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبد الکریم هاشمی نژاد در بهشهر به دنیا آمدو از14سالگی تحصیل علوم دینی را آغاز كرد و ازمحضر بزرگانی چون آیت الله العظمی بروجردی،آیت الله کوهستانی و حضرت امام خمینی(ره) بهره برد. شهید هاشمی نژاد پس ازآغازتدریس به عرصه مبارزات مردم با رژیم پهلوی وارد شد و در حركت های انقلابی مردم مشهد نقش مؤثری داشت و در مبارازت خود با رژیم بارها زندانی شد. وی ازاعضای مجلس خبرگان بود و نویسنده ای توانا و سیاستمداری زبردست به شمار می رفت. از آثار ارزنده هاشمی نژاد مسائل عصر ما، درسی كه حسین(ع) به انسانها آموخت،مناظره دکتر و پیر و مقام شهید را می توان برشمرد.
----------
-----------------------2-شهید سید عبدالکریم هاشمی نژاد در سال ۱۳۱۱ شمسی (۱۳٥۱ ق) در خانواده ای متدّین در « بهشهر» مازندران دیده به جهان گشود و از ۱۴ سالگی در محضر آیت الله کوهستانی و سپس در قم به مدت چهارده سال نزد آیات عظام: سید حسین بروجردی و امام خمینی (ره) به تحصیل علوم دینی پرداخت.
وی در دوران مبارزات اسلامی ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) با خطبه ها و سخنرانی های حماسی و آتشین خویش، در نشر افکار انقلابی اسلام و افشای ماهیّت رژیم پهلوی، تمامی توان خود را به کار برد و در این راه متحمّل سختی ها و شکنجه های ایادی رژیم گردید.
وی از ابتدای مبارزه تا پیروزی انقلاب اسلامی، چندین بار دستگیر و به زندان های طولانی مدت محکوم گردید. این مجاهد انقلابی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان نماینده استان مازندران در مجلس خبرگان قانون اساسی انتخاب شد، در تدوین قانون اساسی و به خصوص در جهت تثبیت اصل ولایت فقیه، زحمات بسیاری کشید.
حجت الاسلام هاشمی نژاد پس از پایان دوره مجلس خبرگان و تدوین قانون اساسی مقام دبیری حزب جمهوری اسلامی مشهد را به عهده گرفت و از این پایگاه، حملات مداوم خود را متوجه نفاق حاکم بر بعضی مکان های دولتی و ارتجاع کرد و با ضد انقلاب به مبارزه سختی پرداخت. وی با شروع جنگ تحمیلی، در جبهه های غرب و جنوب حضور یافت و با سخنرانی های پرشور خود، در بالا بردن روحیه رزمندگان نقش بسزایی ایفا کرد. آن شهید بزرگوار، پشتوانه محکمی برای انقلاب بود، از این رو نقشه ترور وی طرح شد و در سالروز شهادت امام جواد (ع) در هفتم مهر ۱۳٦۰ در چهل و نه سالگی به دست یکی از منافقان کوردل، بر اثر انفجار نارنجک به شهادت رسید. بدن پاره پاره این شهید عالی مقام پس از تشییع باشکوه مردم، در جوار مرقد منور امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.