تبیان، دستیار زندگی
حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه سنت پیامبر(صلی الله علیه و آله) غدیر بود نه سقیفه، گفت: شیعیان اهل سنت واقعی پیامبر هستند، چرا که سنت ایشان را از زبان ائمه معصومین(علیهم السلام) آموخته اند
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سنت پیامبر(ص) در غدیر بود نه سقیفه

حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه سنت پیامبر(صلی الله علیه و آله) غدیر بود نه سقیفه، گفت: شیعیان اهل سنت واقعی پیامبر هستند، چرا که سنت ایشان را از زبان ائمه معصومین(علیهم السلام) آموخته‌اند.

حجت الاسلام ناصر رفیعی

حجت الاسلام ناصر رفیعی شامگاه یکشنبه در شب دوم ماه محرم در هیئت رزمندگان اسلام که در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به موضوع «سیره نبوی در نهضت عاشورا»، اظهار داشت: روزی که امام حسین(علیه السلام) از مدینه خارج شدند فرمودند "می خواهم روش پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله) و امیرالمومنین(علیه السلام) را ادامه دهم".

وی با بیان اینکه روش ائمه معصومین(علیهم السلام) اجرای سنت رسول خدا(صلی الله علیه و آله) و قرآن بود، تصریح کرد: امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) نیز هنگام ظهور، روش پیامبر گرامی اسلام را اجرایی خواهند کرد.

عضو هیئت علمی المصطفی با اشاره به اینکه شیعیان اهل سنت واقعی پیامبر هستند، ابراز داشت: شیعه سنت پیامبر را از زبان ائمه معصومین(علیهم السلام) آموخته است؛ اقداماتی که داعش انجام می دهد سنت رسول خدا نیست و این جنایات را از خودش درآورده است؛ سنت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) را امام صادق(علیه السلام) بیان می‌کردند و انجام می دادند.

حجت الاسلام رفیعی با اشاره به یکی از سخنان امیرالمومنین(ره) در نهج البلاغه مبنی بر اینکه «محبوب ترین بنده خدا کسی است که دنباله روی سیره پیامبر(صلی الله علیه و آله) باشد»، افزود: امام حسین(علیه السلام) بعد از حدود نیم قرن از رحلت رسول خدا برای احیا و عمل به سنت پیامبر(صلی الله علیه و آله) قیام کرد.

*سنت پیامبر(صلی الله علیه و آله) غدیر بود نه سقیفه!

وی با بیان اینکه سنت پیامبر(صلی الله علیه و آله) غدیر بود نه سقیفه، ابراز داشت: سیره پیامبر(صلی الله علیه و آله) بر پایه احترام به اهلبیت(علیهم السلام)، سادات و فرزندان ایشان بود نه حاکمیت یزید شرابخوار!

عضو هیئت علمی المصطفی با اشاره به اینکه سیره پیامبر(صلی الله علیه و آله) در اداره جامعه بر اساس امامت بود نه خلافت، اظهار داشت: متاسفانه بعد از رحلت رسول خدا، بعضی افراد به سادگی حلال و حرام پیامبر(صلی الله علیه و آله) را کم و زیاد کردند اما امروز شیعه افتخار می کند آنچه ائمه معصومین(علیهم السلام) فرموده اند همان مطالبی است که پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله) فرموده بود.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به آیه 21 سوره احزاب مبنی بر اینکه «هرکسی خدا و قیامت را قبول داشته و خداترس باشد الگوی او پیامبر است»، گفت: شراب خواری، بی نمازی و فسادهای یزید مطابق با کدام سیره رسول خدا بود!

وی با اشاره به کتاب ادریس مغربی با عنوان «حسین من را شیعه کرد»، اظهار داشت: این نویسنده می گوید دلیل شیعه شدن من این است که عده ای پسر پیامبر(صلی الله علیه و آله) را کشتند اما برخی افراد امروز در جهان اسلام در مدح این قاتلان کتاب می نویسند؛ غزالی صاحب «احیاء العلوم» در کتاب های خود نوشته است «لعن یزید جایز نیست».

*سیره رسول خدا هدایت مردم به نور است  

این عضو هیئت علمی جامعه المصطفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه سیره پیامبر براساس آیات قرآن کریم هدایت مردم و جامعه از ظلمت به سمت نور است، ابراز داشت: نور و ظلمت در عقاید، رفتار و افراد است؛ توحید، نماز و اهلبیت مصداق عقیده، رفتار و افراد نورانی است و شرک، دروغ و شمر مصداق عقیده، رفتار و افراد ظلمانی می باشد.

*کربلا تجلی ظلمات و نور است

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با تاکید بر اینکه کربلا تجلی ظلمات و نور است، اظهار داشت: امام حسین مظهر نور بود اما تاریک دلان نورانیت ایشان را ندیدند؛ نماز، قرآن، مجالس اهلبیت(علیهم السلام) و همه نیکی ها مصداق نور هستند؛ همچنین تهمت، غیبت، نگاه به نامحرم، بی دینی، بی نمازی و معصیت از مصادیق ظلمت است.

وی تصریح کرد: براساس نظر علامه طباطبایی(ره) مفسر کبیر قرآن کریم خداوند نور فطرت را به همه داده و بر این اساس کافر از نور به سمت ظلمات می رود اما مومن آن را برافروخته تر می کند.

عضو هیئت علمی المصطفی افزود: "کربلایی کاظم" که فردی بی سواد بود اما قرآن را از حفظ می خواند، به دلیل نورانی بودن آیات قادر به تفکیک آیات قرآن از دیگر مطالب بود.

*زبانی که ناسزا می گوید نورانیت ندارد

حجت الاسلام رفیعی با اشاره به اینکه باید از خداوند خواستار عنایت نورانیت به قلب، چشم، گوش و زبان خود باشیم، ابراز داشت: زبانی که فحش می دهد و گوشی که غیبت می شنود و قلبی که در تردید است، نورانیت ندارد.

وی با بیان اینکه سیره پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله) نورانی کردن مردم و جامعه بود، افزود: قیامت به شدت تاریک است و به هرکسی براساس اعمالش نور داده می شود.

*نشانه ویژه شناخت افراد نورانی چیست؟

عضو هیئت علمی المصطفی با اشاره به آیه 22 سوره زمر « أَفَمَنْ شَرَحَ اللَّهُ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ فَهُوَ عَلَى نُورٍ مِنْ رَبِّهِ فَوَیْلٌ لِلْقَاسِیَةِ قُلُوبُهُمْ مِنْ ذِكْرِ اللَّهِ أُولَئِكَ فِی ضَلَالٍ مُبِینٍ»، اظهار داشت: شرح صدر مهم ترین نشانه شناخت انسان های نورانی است؛ انبیاء الهی و ائمه معصومین(علیهم السلام) دارای این نشانه مهم بودند.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه نشانه نورانیت افراد داشتن شرح صدر است، تصریح کرد: افراد عصبی، لجوج و کسانی که حق را نمی پذیرند، ظلمانی هستند.

*جوانان میزان تحمل خود را افزایش دهند

وی با اشاره به اینکه عمده پرونده های قضائی به دلیل عدم تحمل و نداشتن شرح صدر است، ابراز داشت: متاسفانه به دلیل پایین بودن آستان تحمل برخی افراد به سرعت درگیری و نزاع شکل می گیرد که در این میان بعضی نیز از سلاح سرد استفاده می کنند.

این عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با تاکید بر اینکه باید میزان تحمل خود را بالا ببریم، گفت: اگر مجالس عزاداری این مسائل را به افراد آموزش ندهد، اثرگذاری نخواهد داشت.

خبرگزاری رسمی حوزه

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .