تبیان، دستیار زندگی
آیت الله جوادی آملی در درس اخلاق خود با بیان این که تاثیرات جهان فراوان است و ما از آن اطلاعی نداریم بنابراین راهی جز دعا برایمان باقی نمی ماند، خاطرنشان کرد: ما می توانیم با دعا مشکل بیمار خود را حل کنیم
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ما می توانیم با دعا مشکل بیمار خود را حل کنیم
آیت الله جوادی آملی

آیت الله جوادی آملی در درس اخلاق خود با بیان این که تاثیرات جهان فراوان است و ما از آن اطلاعی نداریم بنابراین راهی جز دعا برایمان باقی نمی ماند، خاطرنشان کرد: ما می توانیم با دعا مشکل بیمار خود را حل کنیم

درس اخلاق هفتگی آیت الله جوادی آملی،با حضور روحانیان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در مسجد ایشان برگزار شد.

در این نشست آیت الله جوادی آملی با اشاره به خطبه 227 نهج البلاغه گفت: نهج البلاغه کتاب حدیث نیست و بنابراین سید رضی کلمات ابلغ را در کمتر از یک صفحه بیان کرده است. ‍

وی با بیان این که دعا همانند عبادت، نصیحت عابدانه، زاهدانه و عارفانه صورت می گیرد، ابراز داشت: حضرت علی(ع) در این خطبه از سه صورت فوق بهره گرفته اند.

استاد عالی حوزه علمیه قم با اشاره به این که وقتی می گوییم این طعام حرام است و به جهنم خواهی رفت، این امری غیر عرفانی است، اظهار داشت: عارف می گوید که این گناه بد بو است و استغفار که معطر است بوی گناه را می برد.

وی با بیان این که تاثیرات جهان فراوان است و ما از آن اطلاعی نداریم بنابراین راهی جز دعا برایمان باقی نمی ماند، خاطرنشان کرد: ما می توانیم با دعا مشکل بیمار خود را حل کنیم.

مفسر قرآن کریم در ادامه افزود: در دعای ما خداوند ما را به طبیب ماهر هدایت می کند و ذهن طبیب را به تشخیص و داروی مناسب سوق می دهد و همچنین اولیای بیمار را نیز به داروخانه مناسب می برد و در آخر مزاج بیمار را برای اثر دارو فراهم می کند.

وی با بیان این که ما بعد از مرگ نیاز یه جامه و غذا داریم، گفت: انسانی که آبروی دیگران را حفظ می کند یه غذای نزم خواهد رسید و افرادی که دایما آبروی دیگران را می برند طبق گفته قرآن بوته های پرتیغ نصیبش خواهد شد.

استاد علوم عقلی حوزه علمیه با اشاره به این که حضرت در این خطبه از خداوند می خواهد که قلبشان را به سمت رشد ببرند، ابراز داشت: کنترل و جلوگیری از ورود خاطرات در دل، دست ما نیست.

وی با بیان این که افراد تنها به دنبال دوست می گردند،اظهار داشت: محقق واقعی از تنهایی لذت می برد و با قلم و اندیشه خود لذت می برد.

آیت الله جوادی آملی در پایان توصیه کرد: توحید بهترین پناهگاه در زمان مشکلات و خطرات است.